sâmbătă, 31 martie 2012

De cate ori este bine sa postezi pe facebook ?

De cate ori este bine sa postezi pe facebook ? Studiile de marketing spun ca 2-5 postari pe zi sunt  ok, personal cred ca tine de particularitatile fiecarei campanii cat si de observarea comportamentului celor angajati pe respectiva pagina.
Ideea de baza este de-a mentine o continuitate in numarul de postari. Atunci cand  publici o singura postare pe zi este mai ok decat daca se publica cateva postari pe zi si apoi urmeaza o pauza de cateva zile.
Si totusi pentru ca fanii unei pagini intra pe facebook la intervale diferite de timp, o singura postare pe zi nu este suficienta deoarece cei mai multi nu vor vedea postarea respectiva, asa ca cel mai recomandabil este de -a face cateva postari pe zi care sa includa filmulete, concursuri, intrebari si  chiar cate o gluma este binevenita. Important este sa captati atentia celui care va viziteaza pagina si sa il chemati la actiune, fie printr-un raspuns la o intrebare, fie prin share sau like.
In plus, cu cat veti posta mai mult cu atat veti obtine mai mult feedback si cu atat va veti da seama ce fel de articole sa adaugati si care sa fie de interes pentru fanii pagini dumneavoastra.

Si nu in ultimul rand: petru a obtine un angajament cat mai mare creati postari care sa se incadreze in limita a 80 de caractere. Un studiu facut de catre Buddy Media arata ca postarile pana in 80 de caractere aduc cu 27 % mai mult angajament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu